VastgoedPRO

Samenwerking tussen VastgoedPRO en Agriteam Makelaars

VastgoedPRO en Agriteam Makelaars werken samen op het gebied van kwaliteitsnormen, deskundigheids- bevordering, deskundigheidsbewaking en professionele dienstverlening voor agrarische makelaars en taxateurs.

Daarnaast focussen Agriteam Makelaars en VastgoedPRO zich op het realiseren van transparantie op het gebied van datapresentatie, data uitwisseling en het inzichtelijk maken van transactie gegevens in de agrarische markt. 

Alle aangesloten franchisenemers van Agriteam Makelaars zijn erkend lid Landelijke Makelaars en taxateurs van VastgoedPRO.

VastgoedPRO, ontstaan in december 2009 als fusie organisatie tussen Register Vastgoed taxateurs RVT en Landelijke Makelaars Vereniging LMV neemt hiermee samen met de franchisenemers van Agriteam Makelaars een leidende positie in binnen het agrarisch en landelijk vastgoed.

VastgoedPRO is een beroepsorganisatie en keurmerk. Dit betekent dat alle Agriteam makelaars voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van deskundigheid, kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Zij hebben de kwaliteitstoets van VastgoedPRO doorstaan. Alle Agriteam Makelaars werken met de Algemene voorwaarden opgesteld door VastgoedPRO.