Samenwerking tussen VastgoedPRO en Agriteam makelaars en taxateurs

VastgoedPRO en Agriteam makelaars en taxateurs werken samen op het gebied van kwaliteitsnormen, deskundigheids- bevordering, deskundigheidsbewaking en professionele dienstverlening voor agrarische makelaars en taxateurs.

Samenwerking tussen VastgoedPRO en Agriteam makelaars en taxateurs

Daarnaast focussen Agriteam makelaars en taxateurs en VastgoedPRO zich op het realiseren van transparantie op het gebied van datapresentatie, data uitwisseling en het inzichtelijk maken van transactie gegevens in de agrarische markt. 

Alle aangesloten franchisenemers van Agriteam makelaars en taxateurs zijn erkend lid Landelijke Makelaars en taxateurs van VastgoedPRO.

VastgoedPRO, ontstaan in december 2009 als fusie organisatie tussen Register Vastgoed taxateurs RVT en Landelijke Makelaars Vereniging LMV neemt hiermee samen met de franchisenemers van Agriteam makelaars en taxateurs een leidende positie in binnen het agrarisch en landelijk vastgoed.

VastgoedPRO is een beroepsorganisatie en keurmerk. Dit betekent dat alle Agriteam makelaars en taxateurs voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van deskundigheid, kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Zij hebben de kwaliteitstoets van VastgoedPRO doorstaan. Alle Agriteam makelaars en taxateurs werken met de Algemene voorwaarden opgesteld door VastgoedPRO.

Taxaties van agrarische onroerende zaken

Het taxeren van agrarische onroerende zaken is een vak apart. Naast kennis van de waarde van de onroerende zaak, is het ook van groot belang om te weten met welk doel er getaxeerd wordt. De taxateurs van Agriteam Makelaars zijn bij uitstek deskundig in het agrarisch taxeren.