Kaart
Verkocht onder voorbehoud

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Gelderland: Papesteeg 2b, Dreumel

6621 KW Dreumel
Vraagprijs € 795000
Oppervlakte / omvang:  10070 m²

Bent u op zoek naar een woonplek met ruimte voor beroep aan huis of het houden van paarden of andere hobbydieren? Dan is dit wellicht wat u zoekt.

Verrassend ruime, vrijstaande woning met uitzicht over de landerijen, grote schuur (ca. 260 m²) en weiland op een perceel van 10.070 m² in het buitengebied van Dreumel.

Kom binnen…….
Via de voordeur komt u in de hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt verder toegang tot de woonkeuken. De ruime woonkeuken met schouw heeft een grind gietvloer en de landelijke keukenopstelling is voorzien van een fraai Boretti gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en granieten werkblad met dubbele spoelbak. Via de openslaande tuindeuren kunt u optimaal genieten van het zicht op het achterliggende weiland. Via een doorgang met toegang tot de kelder, komt u in de woonkamer. De woonkamer heeft een houten vloer en openslaande tuindeuren naar de tuin. Aan de woonkeuken grenst een werk-/speelkamer en is de bijkeuken bereikbaar. De woning is tevens “achterom” toegankelijk via de loopdeur in de bijkeuken. Van daar uit komt u in de wasruimte met witgoedaansluitingen en de c.v.-opstelling, de badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet en extra hal. Deze hal met aansluitende ruimtes zijn gerealiseerd in het voorste gedeelte van de aangrenzende schuur. Dit gedeelte is apart bereikbaar middels de grote openslaande schuurdeuren. Via de genoemde hal kunt u naar een werk-/hobbykamer met wateraansluiting, de afgesloten trap naar de bovengelegen ruimte en de grote schuur. Deze ruimte is perfect te gebruiken voor een beroep aan huis of het realiseren van een mantelzorgwoning.

Kom verder naar de eerste verdieping….
Via de trap in de hal komt u de eerste verdieping boven het woongedeelte. De overloop geeft toegang tot de badkamer, 4 slaapkamers en een vaste kast. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel, toilet en Velux dakraam. De slaapkamers zijn alle voorzien van voldoende daglicht en op de vloer ligt zeil. Twee slaapkamers hebben vaste kastruimte.
De slaapkamer boven de werk-/hobbykamer is middels een kastenwand opgedeeld. Deze ruimte beschikt eveneens over voldoende daglicht door de ramen en een Velux dakraam.

De schuur:
De schuur grenzend aan de woning is opgedeeld in een viertal delen, allen middels een loopdeur met elkaar verbonden. De ruimtes zijn van buitenaf toegankelijk middels een roldeur,2 openslaande deuren en een loopdeur. In de schuur is een paardenstal gerealiseerd en verder voldoende ruimte voor uw auto(‘s), fietsen, werktuigen en opslag van goederen. Deels is er nog een zolder aanwezig.

Overige gebouwen:
Daarnaast is er nog een stenen schuur met een oppervlakte van circa 19 m² aanwezig. Deze schuur is een voormalige stal en nu in gebruik als opslagruimte. Het dak van deze schuur is deels voorzien van pannen en deels van asbestvrije golfplaten.
Verder staat er nog een klein houten dierverblijf op het terrein.

De tuin:
Rondom de woning is een ruime verharding aangelegd, zeer geschikt om in te richten als terras om heerlijk te genieten van het vrije uitzicht. Daarnaast is de tuin voornamelijk aangelegd met gazon en hagen. Het overige deel van het perceel is in gebruik als weiland en rijbak. Het weiland is volledig omheind met hekwerk. In het dierenweitje staan diverse bomen. Tussen en achter de schuren is een doelmatige erfverharding aanwezig.

Algemeen:
De woning met schuur is oorspronkelijk gebouwd in 1953. De woning is in 2005 geheel gerenoveerd, Er is gebruik gemaakt van goede materialen zoals houten kozijnen op de begane grond en kunststofkozijnen op de eerste verdieping. De woning en aanbouw zijn verder voorzien van spouw- en dakisolatie, dubbel glas en de begane grond is, met uitzondering van de bijkeuken, geheel voorzien van vloerverwarming. In de woonkamer is de vloerverwarming wel aangelegd, echter niet aangesloten vanwege de houtenvloer.

Op de onroerende zaak rust de volgende bestemming:
Enkelbestemming Agrarisch-Komgebied
Plannaam: Buitengebied West Maas en Waal Datum afdruk: 2021-10-27
Naam overheid: gemeente West Maas en Waal IMRO-versie: IMRO2008
Type plan: bestemmingsplan Plan datum: 2014-07-09
Planidn: NL.IMRO.0668.BUIWestMenW-BOH1 Planstatus: onherroepelijk
Dossierstatus: geheel onherroepelijk in werking

De voor 'Agrarisch - Komgebied' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
- agrarische doeleinden en grondgebonden en niet-grondgebonden agrarische bedrijven met bijbehorende erven;
- met daarnaast de uitoefening van nevenfuncties bij agrarische bedrijven

Toegelaten functies:
- het uitoefenen van een beroep aan huis of een bedrijf aan huis waarvoor maximaal 40% van de bestaande gebouwen tot een totale vloeroppervlakte van maximaal 80 m² mag worden ingericht;
- ondergeschikte detailhandel in eigen vervaardigde producten en streekgeproduceerde producten;
- extensief recreatief medegebruik;
- kleinschalige voorzieningen voor de verkoop van streek geproduceerde (agrarische) producten

Middels een omgevingsvergunning behoort het realiseren van een paardenbak of een kleinschalig kampeerterrein mede tot de mogelijkheden.  Dit geldt ook voor de mogelijkheid van het realiseren van een mantelzorgwoning.
Tevens zou men de bestemming Agrarisch-Komgebied kunnen omzetten in de bestemming Wonen.
Voor al deze benoemde mogelijkheden, kunnen geen rechten worden ontleend. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl, of de betreffende gemeente. Raadzaam is het om u bij te laten staan door een bureau ruimtelijke ordening.

Het totale agrarisch bouwvlak is ca. 00.80.00 ha groot. Echter ca. 00.40.00 ha bouwvlak is gelegen op het te verkopen perceel. De overige ca. 00.40.00 ha is gelegen op andermans eigendom. Meer informatie hierover is op te vragen via verkopend makelaar. 

Dreumel
Rustiek gelegen aan de rivier de Waal, in het meest westelijke puntje van het Land van Maas en Waal, ligt het dorp Dreumel. Dreumel is een zelfstandig dorp wat beschikt over alle basisvoorzieningen, zoals een supermarkt en drogisteerijt, een huisartsenpraktijk, een apotheek en een basisschool. Daarnaast heeft Dreumel een rijk verenigingsleven en diverse sportvoorzieningen, zoals een voetbalclub, een tennisvereniging en een volleybalclub. Uniek binnen de regio is het openluchtzwembad 'De Zeven Morgen'. De omgeving kenmerkt zich door een rijke natuur, waar het prima recreëren is.
Naast de mooie landschappen, welke gevormd zijn door de rivieren de Waal en de Maas, zijn er veel weilanden en boomgaarden. Een omgeving die jou het gevoel van vrijheid geeft! Verder ligt Dreumel centraal in Nederland tussen Tiel en Oss, maar ook tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch, met prima aansluitingen op de A15, A2 en de A50.

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 795.000,00
Status Verkocht onder voorbehoud
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Papesteeg
Huisnummer 2
Toevoeging B
Postcode 6621 KW
Plaats Dreumel

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10070 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!