Kaart
Nieuw in verkoop

Melkveehouderijbedrijf te koop in Noord-Holland: Voormalig melkveehouderijbedrijf Kanaalweg 25 B te 1121 DR Landsmeer

1121 DR Landsmeer
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  76770 m²

Agriteam Makelaars Noord-Holland biedt namens de eigenaren dit prachtige object aan de Kanaalweg 25B in het idyllische Landsmeer met unieke mogelijkheden aan. Deze bijzondere locatie biedt een veelzijdige combinatie van werken en ontspannen, perfect geschikt voor liefhebbers van ruimte en natuur.

Kanaalweg 25B ligt in het pittoreske Landsmeer, een gemeente die bekend staat om haar prachtige natuur en rustige omgeving. Toch bent u binnen korte tijd in het bruisende centrum van Amsterdam. Dit maakt het de perfecte locatie voor mensen die willen genieten van de rust van het platteland zonder al te ver verwijderd te zijn van stedelijke voorzieningen.

Het object bestaat uit een vrijstaande woning met circa 2.000 m² erf, een veestalling en werktuigenberging met overkapping met circa 5.000 m² erf en circa 06.97.70 ha grasland.

Woning

De woning op deze prachtige locatie biedt een solide basis, maar vereist enige renovatie om haar volledige potentieel te bereiken. Met de juiste aandacht en zorg kan deze woning worden omgetoverd tot een charmant en comfortabel huis. Grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht en bieden een schitterend uitzicht op het omliggende landschap. De woning is bovendien ver van de weg afgelegen, wat zorgt voor een ongekende mate van rust en privacy.
Het woonhuis is in 1998 gebouwd en heeft een woonoppervlakte van 107 m². Het betreft een woning dat gebouwd is door Burggraaff woning- & utiliteitsbouw uit Franeker.
De fundering van de woning betreft een heifundering. Het heeft gemetselde gevels en is met pannen gedekt. Het beschikt over energielabel B. Er is een Nefit cv-ketel aanwezig uit 2021.
Deel van de kozijnen zijn vernieuwd in 2022. 

De woning is aangesloten op het riool. Verder beschikt het over de nutsvoorzieiningen: Aardgas, elektra, water en kabeltelevisie. 

Opstallen

Achter het woonhuis staat een veestalling van circa 561 m² groot. Het betreft een voormalige veestalling waar koeien gehouden werden. De stal heeft een lengte van circa 30 meter en een breedte van circa 19 meter. De stal is gebouwd in 1998. De gevels van de stal betreffen damwandprofielplaten. Aan zowel de voor- als de achterzijde van de stal is een schuifdeur aanwezig.

Achter de veestalling staat een werktuigenberging met overkapping. De werktuigenberging heeft een lengte van circa 25 meter en een breedte van circa 12 meter, totaal groot circa 302 m². De werktuigenberging is gebouwd in 1998. De gevels van de stal betreffen damwandprofielplaten. Aan zowel de voor- als acherzijde van de werktuigenberging is een overheaddeur aanwezig.
De overkapping is gesitueerd aan de oostzijde van de werktuigenberging en heeft een lengte van 25 meter en een breedte van 5,69 meter, totaal groot circa 142 m².

Beide opstallen zijn erg geschikt voor opslagdoeleinden.

Kavels en grondsoorten

Het erf heeft een oppervlakte van ongeveer 7.000 m². Naast het erf ligt tevens 06.97.70 ha veengrond. 

De totale huiskavel inclusief erf en ondergrond van zowel het woonhuis als de opstallen is groot: 07.67.70 ha. 

De grondsoort van de percelen wordt aangeduid als: Vlierveengronden op veenmosveen. 

De grond is in gebruik als blijvend grasland. 

Er zijn twee ontsluitingen aanwezig. Er is een ontsluiting via het erf van de Kanaalweg 25 B en er is een ontsluiting over de Dorre Ilp. 

 

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente Landsmeer, sectie N nrs 466, 473, 969, 1024, 1025 en 1027, totaal groot 7.67.70 ha.

 

Bestemmingsplan

Het object is gelegen in het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2009 van de gemeente Landsmeer.

In het vigerende bestemmingsplan dat op 21 april 2009 is vastgesteld, heeft het de volgende bestemmingen:

- Agrarisch - Bouwkavel
- Agrarisch met Waarden
- Geluidzone-weg
- Waterstaat - Waterkering

In overleg met de gemeente kan een passende bestemmingswijziging aangevraagd worden.

De bestemmingsplanregels kunt u op www.omgevingswet.overheid.nl raadplegen.

 

Bovenstaande tekst is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De tekst is uitsluitend bedoeld om een goede indruk van het object te geven.

Video's

Kanaalweg 25 B Landsmeer, woonhuis met stallen en land

Agriteam Makelaars Noord-Holland biedt namens de eigenaren dit prachtige object aan de Kanaalweg 25B in het idyllische Landsmeer met unieke mogelijkheden aan. Deze bijzondere locatie biedt een veelzijdige combinatie van werken en ontspannen, perfect geschikt voor liefhebbers van ruimte en natuur. Het object bestaat uit een vrijstaande woning met circa 2.000 m² erf, een veestalling en werktuigenberging met overkapping met circa 5.000 m² erf en optioneel uit te breiden met circa 06.97.70 ha grasland.

Kenmerken


Overdracht
Aanvaarding In overleg
Eigendomsrechten Geheel perceel
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Kanaalweg
Huisnummer 25
Toevoeging B
Postcode 1121 DR
Plaats Landsmeer

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 76770 m²

Bedrijfswoning
Woonlagen 2
Aantal kamers 7
Oppervlakte (m2) 74770
Type Vrijstaand
Situatie Vrijstaand
Aantal slaapkamers 3
Woonoppervlakte (m2) 107,10

Bouw
Bouwperiode Van 1991 t/m 2000
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Melkveehouderijbedrijf
Bouwjaar 1998

Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 7

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van agrarisch onroerend goed. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop van uw melkveehouderij, akkerbouwbedrijf, landbouwgrond of varkenshouderij!