Kaart
Nieuw in verkoop

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Gelderland: Heuvelseweg 12, Lunteren

6741 CK Lunteren
Prijs op aanvraag
Oppervlakte / omvang:  3391 m²

Te koop
Keurige tweede bedrijfswoning met royale hal op 3.391 m2. De tegenoverliggende cultuurgrond (02.75.20 ha) is optioneel bij te kopen.

De locatie
Deze bedrijfswoning staat net buiten de rondweg van Lunteren. Het dorpshart van Lunteren, op ruim een km afstand, heeft circa 14.000 inwoners en kenmerkt zich door een hechte gemeenschap en een levendig verenigingsleven op het gebied van sport, kerk en muziek. Lunteren is door haar ligging aan de A30 en eigen treinstation goed bereikbaar en beschikt over een divers aanbod van basisscholen. Middelbaar onderwijs biedt men aan in de naburige plaatsen Ede, Barneveld en Veenendaal. De voorzieningen in het dorp zijn ruim voldoende. De prachtige natuur in de omgeving is boeiend.

De bedrijfswoning met carport
Het betreft een mooie, volledig geïsoleerde bedrijfswoning met een inhoud van bijna 600 m3 en een gebruiksoppervlak wonen van 152 m2. Het object is gebouwd in 1979 en in 2010 volledig gerenoveerd. De woning is opgetrokken uit gemetselde spouwmuren en is met pannen gedekt. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming. De verdiepingsvloer is van beton. Een CV uit 2005 (Nefit Ecoline) verwarmt de woning.

De woning heeft een aangebouwde veranda en een ruim gazon, omsloten door een beukenhaag, aan de voorzijde.
De open houten carport (2015) met klinkervloer en stenen achterwand heeft een lengte van 9,4 m en is 5,7 m breed.

Het geheel geeft een zeer verzorgde indruk.

Begane grond
U treedt binnen in een ruime hal met toilet en meterkast; de hal geeft toegang tot een slaapkamer. De hal is onderkelderd met een stahoogte van twee meter. De woonkamer is voorzien van een houtkachel, pvc vloer en aangebouwde serre. Door de veelheid aan raampartijen is dit een heerlijke ruimte met veel lichtinval. De royale open en strakke woonkeuken in hoekopstelling heeft veel bergruimte en diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken bereikt u de bijkeuken met vaste kasten tot aan het plafond en de wasmachine-opstelling. Hier is ook een separate badkamer met douche en badkamermeubel gesitueerd.

Verdieping
Op de verdieping bevinden zich een overloop, een prachtige open vide, drie slaapkamers, de opstelling voor de CV-ketel en een in 2023 volledig vernieuwde badkamer met (douche in het) bad, badkamermeubel en toilet. In het schuine dak boven het bad is een groot dakraam gecreëerd. De bergzolder is middels een luik bereikbaar.

De schuur
Deze mooie hal van maar liefst 590 m2 (bouwjaar 2009) heeft een inpandige autogarage met automatische deur en fietsenstalling. Verder is deze ruimte uitgerust met een kantine voorzien van verwarming, een werkplaats en een hooi- en stroopslag. De schuur heeft een eigen waterbron, meterkast (2010) en krachtstroom.

De hal heeft een fundering op staal en stalen spantconstructie. De gevels zijn opgetrokken uit spouwmuren; het geïsoleerde dak is met sandwichpanelen gedekt en voorzien van 40 zonnepanelen (2022). Er is een verdieping met hooizolder aanwezig. De vloer bestaat uit betonklinkers; de kantine is voorzien van vloerbedekking en plavuizen.

Achter deze hal ligt een vaste mestopslag van 40 m2 en er staat nog een separate overkapping. De erfverharding bestaat uit betonklinkers.

Het weiland
Het perceel grasland gelegen aan de overzijde en kadastraal bekend gemeente Lunteren, sectie C, nummers 1914 en 1915, is 02.75.20 ha groot. Het weiland bestaat uit zandgrond en heeft haar ontsluiting aan de openbare weg. Het betreft een mooi groot perceel waar zomer en winter paarden op staan. Er is een schuilgelegenheid van 25 m2 aanwezig. De vraagprijs voor deze grond bedraagt, boven de vraagprijs van het object. 

Bestemming en gedeeld bouwvlak
Het bestemmingsplan ‘Agrarisch Buitengebied Ede 2012’ is vastgesteld op 4 oktober 2012 door de Gemeente Ede. De enkelbestemming is ‘Agrarisch’. De gebiedsaanduiding is ‘Reconstructiewetzone-landbouwontwikkelingsgebied en verwevingsgebied’ en de functieaanduiding is ‘Intensieve veehouderij’ en ‘Specifieke vorm van agrarisch-agrarisch bedrijf groot’.

Het bedrijfsmatig houden van dieren is op dit adres niet toegestaan. U deelt het bouwvlak van circa 9.900 m2 en de mogelijkheid van twee bedrijfswoningen met de buren van nummer 10.

Kenmerken


Overdracht
Status Nieuw in verkoop
Prijscode Prijs op aanvraag

Adresgegevens
Straatnaam Heuvelseweg
Huisnummer 12
Postcode 6741 CK
Plaats Lunteren

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3391 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!