Kaart
Onder bod

Overig agrarisch / landelijk vastgoed te koop in Overijssel: Helhuizenweg 1, Haarle

7448 PC Haarle
Vraagprijs € 550000
Oppervlakte / omvang:  15200 m²

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VRIJSTAANDE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ ‘De Biester’

Aan de rand van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug prachtig gelegen vrijstaande woonboerderij met een oude karakteristieke schuur, een werktuigenberging en een schuur op een royaal perceel van ca. 15.200 m². In overleg extra grond mogelijk. De woonboerderij heeft een agrarisch bestemming.

Het object biedt diverse mogelijkheden, ideaal voor de handige klusser, paardenliefhebber of voor hobbymatige en/of agrarisch bedrijfsmatige activiteiten.

VERKOOPPROCEDURE 

Om iedereen een gelijke kans te geven, is besloten om iedereen de mogelijkheid te bieden om een bod te doen. We verzoeken u hierbij gebruik te maken van het hiervoor beschikbare biedingsformulier, welke per mail is op te vragen bij Agriteam makelaars Olst-Wijhe B.V. Zie brochure voor meer informatie over de verkoopprocedure.

Haarle is een dorp in de regio Salland en ligt aan de voet van het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Haarle ligt direct aan de Sallandse Heuvelrug en veel fiets-, wandel- en ruiterroutes verbinden het dorp met omliggende dorpen Nieuw Heeten, Luttenberg, Holten, Nijverdal en Hellendoorn. Haarle is een actief dorp met een basisschool, diverse winkels en bedrijven, veel verenigingen (sport / manege / muziek en nog vele andere), diverse horeca voorzieningen, B&B en kampeermogelijkheden. In het gehele gebied zijn veel mogelijkheden tot sportieve en gezellige ontspanning (mountainbiken, outdoor-activiteiten, zwembaden, survivaltochten etc.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen

- Woonboerderij met charmante/sfeervolle uitstraling

- Karakteristieke schuur

- Ruim perceel

- Ideaal voor een paardenliefhebber met uitrijmogelijkheden

- Op wandelafstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

- Nabij verbindingswegen

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

 

Woonboerderij

Deze woonboerderij “de Biester” is gebouwd in 1925, het voorhuis is later verbouwd. Het geheel is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met riet en deels pannen. Het voorhuis is later voorzien van een binnenspouwblad en een klein deel spouwmetselwerk. De woning is voorzien van gaskachels en warmwatervoorziening via een boiler. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen aardgas, elektra, riolering, waterleiding (eigen water-installatie) en glasvezel is aan de weg gelegen. De inhoud van de woning bedraagt ca. 612 m³ en de indeling van de is als volgt:

Begane grond:               

Entree/keuken, eetkamer, woonkamer met vaste kastruimte, twee slaapkamers (waarvan 1 met vaste kast), badkamer met toilet en douche en achterhuis met berging en toilet.

Eerste verdieping:

Grote hooizolder met mogelijkheid voor slaapkamer(s).

 

Karakteristieke schuur

Deze schuur met een afmeting van ca. 9,8 m x 10 m is gebouwd in 1925. Het geheel is opgetrokken uit steensmetselwerk met een houten bintwerk en hildes en is gedekt met riet.

Werktuigenberging

Deze werktuigenberging is gebouwd in 2000 en heeft een afmeting van ca. 5 m x 10 m. Het geheel is opgetrokken uit halfsteensmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met asbestvrije golfplaten. De vloer is verhard met klinkers en tegels. Toegankelijk middels een schuifdeuren en een kanteldeur.

Schuur

Deze schuur heeft een afmeting van ca. 4,7 m x 14 m. Het geheel is opgetrokken uit damwandprofielplaten en houten gevels met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. De vloer is verhard.

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan Buitengebied van de gemeente Hellendoorn is de bestemming Enkelbestemming Agrarisch met Waarden, Dubbelbestemming Leiding-Gas, Dubbelbestemming Waarde- Archeologische verwachtingswaarde, Bouwvlak, Lettertekenaanduiding specifieke vorm van waarde- kleinschalig landschap en Gebiedsaanduiding reconstructiewetzone- Extensiveringsgebied. 

Kenmerken


Overdracht
Vraagprijs € 550.000,00
Status Onder bod
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Helhuizenweg
Huisnummer 1
Postcode 7448 PC
Plaats Haarle

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 15200 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch ALV overig

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van boerderijen. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aan- en verkoop! Bent u op zoek naar een landelijke woning of woonboerderij? Bekijk dan ons aanbod op landelijk-wonen.nl!