Boerderijen te koop in Flevoland

Bent u op zoek naar een boerderij te koop in de provincie Flevoland? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van agrarisch vastgoed. Ons aanbod omvat onder andere melkveehouderijen, tuinbouwbedrijven en overig landelijk vastgoed. Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen in andere provincies.
Bent u op zoek naar een landelijke woning? Bekijk dan ons aanbod woonboerderijen te koop in Flevoland op landelijk-wonen.nl.

2 Boerderijen te koopZwartemeerpad 11, Kraggenburg

Overig agrarisch / landelijk vastgoed in Flevoland
Prijs op aanvraag

Luttelgeest

Tuinbouwbedrijf in Flevoland
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van boerderijen in Flevoland

Agriteam makelaars en taxateurs is een landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars. We werken samen op landelijk niveau, maar zijn sterk geworteld in onze eigen regio's.

In de regio Flevoland is Agriteam Makelaars Flevoland in Emmeloord uw agrarisch makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van uw boerderij, melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf en landbouwgrond. 

Deze lokale experts kennen de regio uitstekend en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Zij zijn zowel coördinator als aanspreekpunt, van taxatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst.