Kaart

Losse grond te koop in Noord-Brabant: Neterselseweg, Bladel

5531 PH Bladel
Verkoop bij inschrijving
Oppervlakte / omvang:  31010 m²

Namens verkoper bieden wij bij inschrijving te koop aan: Een mooi perceel agrarische cultuurgrond te Bladel aan de doorgaande Neterselseweg, ter hoogte van de splitsing met Den Houw.

 

Het betreft een mooi perceel van 03.10.10 hectare zandgrond, liggende aan de openbare verharde weg, zonder noemenswaardige belendingen in directe omgeving. Goed van kavelvorm. Het perceel is gedraineerd en er is een ondergrondse leiding aangelegd met de mogelijkheid om te beregenen. De gerealiseerde beregeningsput behoort niet bij de verkoop, deze is gerealiseerd op het perceel van de buurman. Aan eigenaar is niet bekend of deze put vergund is.  Gebruik van de beregeningsput is in overleg met de eigenaar hiervan. Het perceel is belast met een zakelijk recht als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b, van de Belemmeringenwet Privaatrecht en heeft betrekking op een gasleiding die op ca. 1.50 meter diepte door het perceel loopt. Verder is er een gedeeltelijk agrarisch bouwvlak aanwezig (ca. 9.000 m²), echter dit biedt niet direct mogelijkheid voor het vestigen van een nieuwe locatie. Daar dit een gezamenlijk agrarisch bouwvlak zal worden, is daarmee de mogelijkheid van het realiseren van een opstal beperkt. Laat u zich goed informeren aangaande de mogelijkheden bij desbetreffende gemeente, of schakel een professioneel bureau ruimtelijke ordening in. Mocht u van plan zijn wel te gaan ontwikkelen, dient u rekening te houden met een koopsomsplitsing, waarbij een gedeelte 10.4% overdrachtsbelasting geheven zal worden.

Voor alle relevante informatie omtrent het perceel, sturen wij u graag een uitgebreide brochure toe.

De verkoop vindt plaats op basis van een inschrijving. Graag ontvangen wij uiterlijk op 30 augustus 2024, 12.00 uur uw inschrijving. Deze kunt u afgeven bij notariskantoor Inge Arts, Apollostraat 9, 5081 GS te Hilvarenbeek. Honorarium notaris ca. € 1.200,- netto.

Na het weekend van 31 augustus worden alle geïnteresseerde geïnformeerd aangaande er wel of niet gegund wordt. De aanvaarding is in overleg, doch uiterlijk eind 2024.

Het perceel is voor teeltjaar 2024 reeds in gebruik, maar zal voor teeltjaar 2025 vrij worden opgeleverd van huur en pacht. De reeds gezaaide gewassen in teeltjaar 2024 komen dan ook ten goede aan huidige gebruiker. Tevens is er een mogelijkheid om de reeds gezaaide mais mee over te nemen tegen marktconforme waarde.

Verkopende partij behoudt het recht om zonder enige reden niet te hoeven gunnen.
 

Kenmerken


Overdracht
Status Beschikbaar
Prijscode Verkoop bij inschrijving

Adresgegevens
Straatnaam Neterselseweg
Postcode 5531 PH
Plaats Bladel

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 31010 m²

Bouw
Gebruik object Agrarisch
Object categorie agrarisch Losse grond

Locatie op de kaart

Specialisten in aan- en verkoop van landbouwgrond en landerijen

Agriteam is als sinds 1998 dé partner in aan- en verkoop van landbouwgrond, landerijen en agrarische grond. Kies voor ruime ervaring in begeleiding bij de aankoop en verkoop uw stuk grond of weiland!

Bekijk het aanbod per provincie