Melkveebedrijf of melkveehouderij kopen in Friesland

Bent u op zoek naar een melkveebedrijf of melkveehouderij te koop in de provincie Friesland? Kies dan voor Agriteam makelaars en taxateurs! Wij zijn dé partner in de aan- en verkoop van al uw agrarisch vastgoed. Raadpleeg ook ons complete aanbod voor boerderijen, akkerbouwbedrijven en landbouwgrond in heel Nederland.

4 Melkveebedrijven te koopTsjaerderdyk 7, Wirdum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 499425 m²
Prijs op aanvraag

Griene dyk 7, Wirdum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 718780 m²
Prijs op aanvraag

It Sud 19, Broek

Melkveehouderijbedrijf in Friesland / 655700 m²
Prijs op aanvraag

Overijsselsestraatweg 5, Reduzum

Melkveehouderijbedrijf in Friesland
Prijs op aanvraag

Specialisten in aan- en verkoop van melkveebedrijven en melkveehouderijen in Friesland

Agriteam Makelaars en Taxateurs vormt een landelijk collectief van autonome makelaars in samenwerking. Ons bereik strekt zich nationaal uit, terwijl we stevig verankerd blijven in onze respectievelijke regio's, waaronder Friesland.

Binnen de regio Friesland is Agriteam Noord uw vertrouwde partner. Als agrarisch makelaar staan wij paraat voor uw aan- en verkoopbehoeften, alsook voor taxaties van diverse agrarische eigendommen zoals boerderijen, melkveebedrijven, akkerbouwbedrijven, landbouwgrond en andere agrarische percelen. Met een rijke ervaring staan Pier Bakker en Theunis Jensma klaar om u te assisteren bij transacties met agrarisch onroerend goed in Friesland. Hun uitgebreide netwerk en deskundig en realistisch advies zijn bijzonder waardevol wanneer u bijvoorbeeld een melkveebedrijf of melkveehouderij wilt aan- of verkopen.

Pier en Theunis hebben een diepgaand begrip van de regio en zijn altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Ze onderhouden contacten met juridische, fiscale en bedrijfskundige specialisten, zodat ze u optimaal kunnen adviseren en begeleiden bij de aan- of verkoop van agrarisch onroerend goed. Of u nu overweegt een melkveebedrijf te kopen of te verkopen, ze begrijpen de specifieke behoeften van agrarische ondernemers en bieden professioneel advies en begeleiding gedurende het volledige proces.