Varkensbedrijf kopen

Varkensbedrijf of varkenshouderij kopen? Agriteam is uw partner in aan-en verkoop. Ontdek het grootste aanbod van Nederland.

12 Varkensbedrijven te koopOntginningsweg 3, Odiliapeel

Varkensbedrijf in Noord-Brabant / 21645 m²
Prijs op aanvraag

Breestraat 20, Sint Anthonis

Varkensbedrijf in Noord-Brabant / 16700 m²
Prijs op aanvraag

Wolfhoeksestraat 19, Elst

Varkensbedrijf in Gelderland / 27510 m²
Vraagprijs € 995000

Breestraat 20, Sint Anthonis

Varkensbedrijf in Noord-Brabant
Vraagprijs € 275000

Crommentuijnstraat 34, Meterik

Varkensbedrijf in Limburg
Prijs op aanvraag

Dorsheseweg 1, Haps

Varkensbedrijf in Noord-Brabant / 26000 m²
Prijs op aanvraag

Slotstraat 3, Oud Gastel

Varkensbedrijf in Noord-Brabant / 23895 m²
Prijs op aanvraagElstweg 42, Beers NB

Varkensbedrijf in Noord-Brabant / 40000 m²
Prijs op aanvraag

gevraagd vleesvarkensbedrijf

Varkensbedrijf in Overijssel

Fressevenweg 7, Bergeijk

Varkensbedrijf in Noord-Brabant

Agriteam als ervaren partner bij aan- en verkoop

Varkensbedrijf of varkenshouderij kopen

Bij Agriteam, uw partner in de agrarische sector, begrijpen we als geen ander de uitdagingen en kansen die de varkenssector biedt. Als u overweegt om een varkensbedrijf of varkenshouderij te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een landelijk aanbod vleesvarkensbedrijven en zeugen- en biggenhouderijen met of zonder woonhuis, vindt u met onze hulp uw toekomstige woon- en/of werkplek. 

Klaar voor de toekomst?

Een belangrijke overweging bij het kopen van een varkensbedrijf is de grootte van het bedrijf en de eventuele uitbreidingsmogelijkheden. Is er op het moment van aankoop voldoende ruimte beschikbaar voor uw plannen of zal er op termijn een uitbreiding nodig zijn? Hoe zit het met de varkensrechten, vergunningen en overige wet-en regelgeving? Dit zijn factoren die een grote rol spelen en die van invloed zijn op de toekomstbestendigheid van de onderneming. Onderwerpen waar onze makelaars dagelijks mee te maken hebben, waardoor zij u als geen ander kunnen begeleiden en adviseren. Ervaar onze kennis van de markt, maak gebruik van onze netwerken en doe uw voordeel met onze expertise.

Van big naar vleesvarken

Kleine biggetjes worden groot en daarmee uiteindelijk vleesvarkens. De keuze tussen het houden van zeugen en biggen, vleesvarkens, of een gesloten systeem waarin u beide soorten varkens houdt, is een belangrijke strategische beslissing voor uw varkensbedrijf. Uw doel is kiezen voor een varkensbedrijf dat zo goed als mogelijk is afgestemd op uw wensen en doelen. Want dat is de basis voor het succes van uw varkenshouderij! 

De dynamiek van de wet-en regelgeving

De huidige wet-en regelgeving is constant in beweging en als agrarisch ondernemer moet u daarin meebewegen. De ligging van een agrarische onderneming speelt een steeds grotere rol. Een varkenshouderij staat bij voorkeur in een varkensarme omgeving, ligt geïsoleerd en vrij van andere bedrijven en bevindt zich vanwege de huidige restricties bij voorkeur zo ver mogelijk van een Natura 2000 gebied. Laat u voor de aankoop van uw toekomstige varkenshouderij informeren door makelaars met de kennis en expertise om u zo goed mogelijk te begeleiden. 

Neem contact op

Varkens houden in Nederland, Duitsland of België

Bent u zich aan het oriënteren op het kopen van een varkensbedrijf in het buitenland? Bij Agriteam werken we behalve in Nederland ook over de grens, samen met onder andere Duitse en Belgische collega’s. Zo kunnen wij u ook bij internationale ambities van dienst zijn. Verder kijken dan Noord-Brabant, Gelderland of Limburg op zoek naar varkens te koop? Neem eens contact op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.