Akkerbouwbedrijf of landbouwbedrijf kopen

Akkerbouwbedrijf of landbouwbedrijf kopen? Agriteam is uw partner in aan-en verkoop van agrarisch onroerend goed. Bekijk het grootste aanbod van Nederland.

6 Akkerbouwbedrijven te koopSpierdijkerweg 95, Spierdijk

Akkerbouwbedrijf in Noord-Holland
Prijs op aanvraag

Wormerweg 13, Westbeemster

Akkerbouwbedrijf in Noord-Holland / 41495 m²
Vraagprijs € 1000000

Hoofdweg 511, Hoofddorp

Akkerbouwbedrijf in Noord-Holland / 196999 m²
Prijs op aanvraag

Tweede Boerendiep 4, Musselkanaal

Akkerbouwbedrijf in Groningen / 44.633 m²
Prijs op aanvraag

Wadwerderweg 36, Usquert

Akkerbouwbedrijf in Groningen / 2443833 m²
Prijs op aanvraag

Zoutestraat 129, Hulst

Akkerbouwbedrijf in Zeeland / 15805 m²
Vraagprijs € 850000

Een landbouwbedrijf kopen in Nederland

Akkerbouwbedrijf of landbouwbedrijf kopen

Bij Agriteam weten wij dat de aankoop van een akkerbouwbedrijf een traject is dat tijd en aandacht vraagt. U vind bij ons een uitgebreid aanbod landbouwbedrijven te koop, van Groningen tot Zeeland. Samen met Agriteam uw boerderij kopen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

In Nederland vinden we een diversiteit aan beschikbare cultuurgrond; kleigrond, zavel of zand- en veengronden. Als agrarisch ondernemer is de landbouwgrond de basis en bent u op zoek naar de beste teeltgrond voor uw gewassen. Vruchtbare grond, met een geschikte bodemstructuur en voldoende aanwezige waterbronnen is wat u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien en bloeien. Wij weten dat er vele factoren meespelen en helpen u graag om de juiste locatie te vinden voor uw landbouwbedrijf. 

Goed geïnformeerd de agrarische vastgoedmarkt op

Zonder goede grond geen succes als akkerbouwer. Maar ook andere (onroerende) zaken spelen een rol bij de aankoop van een landbouwbedrijf. U koopt de akkerbouwgrond vaak inclusief de bijbehorende schuren, loodsen en woonhuis. Dan wilt u dat uw boerderij goed bereikbaar is. Zowel fysiek maar ook met moderne infrastructuur, zoals bijvoorbeeld een glasvezelaansluiting. Een grondige taxatie door een ervaren makelaar zorgt ervoor dat u weet wat u koopt en dat u daarvoor de juiste prijs betaalt. 

In een tijd van veranderende wet- en regelgeving en andere juridische zaken is het daarnaast zaak om goed op de hoogte te zijn van actuele ontwikkelingen. Onze makelaars zijn goed op de hoogte van de huidige trends en ontwikkelingen en kunnen u van waardevol advies voorzien, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen - nu en in de toekomst.

Neem vandaag nog contact op met onze deskundige makelaars en maak een solide start voor uw agrarische toekomst.

Samen met Agriteam een agrarische onderneming kopen

In het proces van wens tot de aankoop van een akkerbouwbedrijf komt er veel op u af. Laat u met raad en daad bijstaan door een van onze Agriteam makelaars. Wij kunnen u begeleiden in onder andere: 

  • het vinden van geschikt agrarisch vastgoed
  • het voeren van onderhandelingen 
  • het sluiten van de koopovereenkomst
  • de overdracht van het landbouwbedrijf
  • taxatie voor financiering (en op langere termijn taxatie bij herwaardering) 
  • financieringsmogelijkheden
Neem contact op

Landbouwbedrijf kopen in het buitenland

Heeft u ambities om als agrarisch ondernemer over de grens te gaan, wellicht in Duitsland, Frankrijk of elders in Europa? Bij Agriteam International staan we klaar om u te begeleiden op uw buitenlandse, agrarische reis. Of het nu gaat om het vinden van geschikte landbouwgrond, het regelen van financiering of het omgaan met lokale wetgeving, ons ervaren team biedt deskundige begeleiding op maat.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over de specifieke ondersteuning die Agriteam International biedt bij het kopen van een landbouwbedrijf in het buitenland. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren op uw weg naar de volgende stap in uw agrarische carrière.